azzyati's FotoPage

By: azzyati mohd afandi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 25-Mar-2006 07:51 Email | Share | | Bookmark
Hari Tunang YAN - My Along!!!

erm beratur nak masuk umh k.nor
maktok aku sarung cincin , mak aku pun da gak
hantaran dari pihak kitorang
View all 18 photos...
ermmm... lame giler aku tak masuk fotopages nie... sibuk sikit ar...
erm now akuy dah tranfer balik ker kg halaman aku ... johor hahahahahah besshhh
tapi sedey ar tinggal reramai kekawan aku kat KL ...
ape pun ni nak cite hari tunang abang along aku. dapat orang kg. baru KL lagi .. wawawahhh makan nasi lemak antarabangsa lah selalu gamaknyer ....

hehehe
ari tunang abang aku tue tahun lepas gak 23/09/2005 .. kitorang dari johor bahru sehari sebelumnyer .lepak kat Bandar baru bangi.. umah uncle ghafar aku..
ramai lah kami sekeluarga dan sanak sedara aku .... lebih kurang 4 kete , 4 MPV .... huh letih
tapi apepun selamat dah ..... nak kahwen dah along aku ni .....insyallah bulan 12 tahun 2006...
aku bile lagik erkk... berangan aje... tak tahu calon pun tak tahu ehehehehe

ape pun alhamdulilah kami disambut meriah olek keluarga kak Normah... dah macam kenduri kawen plak tau .... enjoy the photo...
]Aku NamaTata.....[


Friday, 24-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gambar di hari raya

aku, supi , yan dan mama.....
part of my beloved untie- rumah terbuke
aku dan abg long .....yan..
View all 9 photos...
Siapa ang tak seronok bila raya menjelang ... begitu juga dgn diriku ...
ape pun aku bersyukur pada illahi kerana diberi kesempatan lagi untuk meraikan hari raya bersama keluarga tercinta .....

selamat hari raya ...


Wednesday, 22-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
keindahan di langkawi ( 05-07 June 2005)

tapak sulaiman
naik speed boat tgk air dari speed boat
haa nie gambar aku ambik .. dr akuarium lawakan air yg atas tue!
View all 18 photos...
tanggal 5 - 7 june 2005 aku pegi lah vacation berdua dgn mama tersayang .....ke langkawi..
tapi kita tak straight ke langkawi ... tanggal 3 june mlm aku bertolak ke jitra, kedah .... pegi umah member aku ... seronok tgk sawah padi (byk gak gambar pemandangan ttg kedah aku amik tapi tunggu yer episod kat kedah ek)
nie jom kita tgk ape yg sempat aku snap kat langkawi
seronok gak g langkawi tapi aku tak banyak round sebab aku pernah pegi dah bfore this... kali nie aku wat island hoping jer yg banyak dgn masuk water world .... lain lepak kat hotel , makan, shopping la apa laei. heheheheh

ok jom tgk !!!!


Wednesday, 1-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bureau Veritas - Game futsal dan Family day 2004-

Mr Raul jadik goal keeper
tuh dia aku kat gol
cis.... k normah nak score mana leh jadik.... aku benteslah
View all 12 photos...
bulan 3 division aku arrange main bowling ... april kitorang main futsal lak ... tue dia gambonyer .. mcm biase lah setiap bulan ada monthly luncheon ...lps makan ada aktivitilaaaa....

so ari sabtu minggu ke -2 lepas kenyang terus g futsall kat ampang game centre main ... heheheh campur aje kitorang ...

hah yang bawah ,gambar mase aku gi family day company aku....tahun lepas bulan nov kot .... kitorang gi family kat Avillion Hotel ... Water shallet lagi fuhhh besthh giler!!! macam 2 aktiviti ada .... siang kitorang ada game ... belah malam ada makan2 lak ... ada fashion show lak .... dan game lah ...ada cabutan bertuah ...hahahah aku dapat gak ..... towel lawa ....
yang paling best lepas dinner tue aktiviti sendiri ...
ape laei kitorang pompoan2 kol 1 pg terjun kat swimming pool ...fuh gasak ... sonok betoi.. tapi gambo takder hehehheeh segan...
siang makan lagi senang cite makan tido game makan tido.... dahla tue bersantai kat hotel atas laut tu best ... pagi hari nak balik gi gym lagik tue.... pastue sempat terjun lagi kat swimming pool

aku mmg suke swimming hehehheh

best lah


Tuesday, 31-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ke sg congkak ulu langat - 29 May 2005

abis mandi posing sat
the gang, herda, sharul,hasrul & mat noor
letih tapi best- nie azie
View all 10 photos...
ahad lepas entah ape nyer mimpi kitorang pegi release tension mandi sungai huihuihiu.Yang pergi aku (Azie), Mat noor dan member dia shahrul & hasrul serta herda.... aku dapat tau dari si herda atau atie kuna tue... ape laei takde mende nak buoat aku pun on ajelah ... mandi sungai punya pasal....

Yang peliknya si mat noor nak pegi tghr ... pelik2 tapi benar.. ape laie kol 1.50 dari serdang kitorg berangkat lepas solat zohor ... dah start kete ujan pulak ....

takper lah pegi jugak ... moga 2 behenti ujan...singgah kat petronas balakong jumpe lagi kosmate si mazlan n the geng . fuh mazlan keje pun best admin exec kat kolej lagenda nilai....

sampai ulu langat kitorang lapar makan sat... ujan tak behenti tapi on jugak dah sampai .. yang tensen nya aku t'tiggal beg tangan aku ... jadi lah minah endon kejap .. nasib baik ada member ulurkan dulu bayar makan aku heheheh thanks a lot. sape lagi nak susahkan memeber kalau bukan member sendiri ye tak ... ayat biasa mat noor.hheheheh pastue kitorg cari port kat langat .....jumpe ... cantik .. tapi air dia boleh kasi mat noor minum ,...air best teh tarik lagi.... hehehe jgn mare
last2 tukar gi kat sg congkak ....
so tgk lah kitorg seronok giler ..... best .(gambar mase mandi nanti aku upload) heheheh tak siap lagi

balik dari mandi manda kitorg nak p beli durian so siap gambar lagi..... so tgk lah gambar tue ..
enjoy ur day
May the force be with you all
bye
Nie ok lah utk first trip ...so nanti kitorang nak kumpul member 2 kita gi trip lagi ek ..... hehheeh hope korang leh bantu kita kumpul balik kengkawan kita ek ....

Nie no phone aku -

013-3483896 pepe hal contact ek ....daaaaa


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net